jueves, 28 de junio de 2018

Presentación de nuevo disco de Miquel Jordà- Barcelona

Image
 
Image
Estem encantats d'informar-vos de l'edició del darrer treball d'en Miquel Jordà, músic valencià, un disc que commemora els més de 30 anys de la seva arribada a Barcelona i amb aquest fet la infinitat d'interaccions i aventures sonores i humanes que han anat succeint, experiències amb l'electrònica i l'electroacústica, la improvisació, la dansa...
Ho celebrarem presentant-ho amb la inestimable col·laboració de la Biblioteca de Catalunya, que rebrà a més la donació de l'obra d'en Miquel "Viatge Transparent" de la sèrie "Postals Sonores", corresponent a l'arxiu sonor i fotogràfic d'una de les seves voltes al món.
Per a explicar-nos-ho compartiran taula Margarida Ullate (directora de la unitat de sonors i audiovisuals de la Biblioteca de Catalunya), Antoni Robert (músic i editor), Miquel Jordà (compositor), gaudirem de l'espectacle "Ojos Negros" de'n Miquel, podrem visitar una exposició del seus fantàstics quaderns de viatges i a més farem un pica pica.
 
Data: dijous 28 de juny a les 21 h
Lloc: Biblioteca de Catalunya
Adreça: Carrer de l'Hospital, 56
Gratuït!

Image
Miquel Jordà
Artista multidisciplinar, desenvolupa la seva obra en camps creatius com són la composició i interpretació musical, el vídeo art, les instal·lacions interactives, l'art sonor, la fotografia o la poesia. La temàtica del seu treball gira entorn del viatge, en totes les seves facetes. En el camp audiovisual el seu estil es caracteritza per la creació d'atmosferes i per la cerca de noves textures musicals i plàstiques. La trajectòria de recerca en el camp de la imatge es remunta als anys 80. De mentalitat nòmada ha viscut, residit i viatjat per diversos països, incloent tres voltes al món, permetent-li crear un gran arxiu audiovisual que inclou documentació de més de 120 països. Cal ressaltar el seu treball anomenat “Postals Sonores”, documents singulars d'àudio que utilitza en tot tipus de projectes artístics. Ha participat en els principals festivals mundials de música i art electrònic com són el Premi INFOART 89, Osnabrück 91, ARTFUTURA 92, Nebraska Moderm Art Museum 94, SONAR 96-97...

Image
86_16 
Amb aquest àlbum es celebren els més de 30 anys de l'arribada de Miquel Jordà a Barcelona, fet que va propiciar una fructífera trajectòria repleta de col·laboracions, experiments, descobriments, enregistraments i relacions personals en el ric panorama del underground i d'avantguarda barceloní.
Aquest disc, amb els seus 18 temes i un llibret de 8 planes amb textos i il·lustracions del mateix Miquel i d'Antoni Robert, és un retrat sonor amb instantànies que exploren els seus treballs de música electroacústica, electrònica i experimental.

Música i imatges: Miquel Jordà
Format Digisleeve
Llibret de 8 planes a color
CD de audio con 18 temes
Duració: 58 minuts
Ref. LOECD027
D.L. B-25603-2017
Col·labora: Ajuntament de Barcelona
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario